Till sidans topp

Sidansvarig: Personalenheten
Sidan uppdaterades: 2018-10-25 11:52

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Vårt jämställdhet- och likabehandlingsarbete - Om universitetet, Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Jämställdhet och likabehandling

Enligt Vision 2020 ska Göteborgs universitet kännetecknas av en stimulerande och dynamisk arbetsmiljö med självklar respekt för allas lika värde. För att uppnå det arbetar vi aktivt med jämställdhet- och likabehandlingsfrågor i alla delar av verksamheten.

Vi främjar lika rättigheter och möjligheter för alla studenter och anställda samt motverkar diskriminering kopplat till kön, könsidentitet eller könsuttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning, funktionsnedsättning eller ålder.

Vi främjar normer som leder till att studenter och anställda behandlar varandra med ömsesidig respekt, och normer som verkar exkluderande, diskriminerande eller kränkande, motverkas.

Information om hur jämställdhet- och likabehandlingsarbetet bedrivs i praktiken kan du läsa mer om i universitetets medarbetarportal.

Kontaktinformation

Kontakta personalenheten via HR-support. Du behöver vara inloggad i Medarbetarportalen.

Vill du veta mer?

Läs mer om likabehandlingsarbetet

Sidansvarig: Personalenheten|Sidan uppdaterades: 2018-10-25
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?