Till sidans topp

Sidansvarig: Webbredaktionen
Sidan uppdaterades: 2016-04-11 13:37

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Lärande för hållbar utveckling - så gör du! - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Lärande för hållbar utveckling - så gör du!

Workshop

Lärare från förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning hälsas välkomna till en fortbildning om hur du kan undervisa utifrån de globala målen för hållbar utveckling. Lyssna på inspirerande föreläsningar med forskare och lärare och deltag i pedagogiska workshopar!

Är du pedagog, skolledare eller lärarstudent och vill skaffa dig fler verktyg och mer inspiration för ditt arbete med de globala målen?

Det är nu fem år sedan de globala målen för hållbar utveckling antogs av världens länder. Vi har fortfarande långt kvar och måste öka takten i alla led i samhället om vi ska hinna uppfylla dem till 2030. Under en eftermiddag tar vi särskilt upp delmål 4.7 - utbildning för hållbar utveckling och globalt medborgarskap - som handlar om hur skolan ska kunna ge barn och ungdomar kunskaper och färdigheter för att främja en hållbar utveckling i världen.

Programmet omfattar föreläsningar och workshoppar som ger dig både teoretiska och konkreta, praktiska ingångar till hur du kan använda Agenda 2030 och de globala målen i din undervisning.

Målgrupp för lärarfortbildningen är pedagoger inom förskola, grundskola, gymnasieskola, vuxenskola, skolledare och lärarstudenter.

Anmälan via den globala skolans webb

Datum: 2020-09-14

Tid: 13:00 - 16:15

Kategorier: Hållbar utveckling

Arrangör: Göteborgs centrum för hållbar utveckling (GMV), UHR/Den globala skolan, Världskulturmuseet, Universeum

Plats: Digitalt möte/webbinarium

Evenemangslänk: Läs mer om Lärande för hållbar utveckling - så gör du!

Kontaktperson: Mikael Östblom

Sidansvarig: Webbredaktionen|Sidan uppdaterades: 2016-04-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?