Välkommen till Göteborgs universitet!

Nyhet: 2017-07-18

Grattis till din studieplats vid Göteborgs universitet! Du har blivit antagen till ett av de mest populära universiteten i Sverige.

Tillsammans är vi 38 000 studenter och 6000 anställda. Vi erbjuder över 1400 kurser och 190 utbildningsprogram. Vi är ett cityuniversitet som finns närvarande på många olika platser i många olika former.

Här kommer du att få möjlighet att utvecklas och upptäcka ett universitet som satsar på hållbarhet och aktivt bidrar till samhällsutvecklingen. Vi vill ge dig de bästa förutsättningarna för att din studietid hos oss ska bli så berikande som möjligt.

Jag önskar dig hjärtligt välkommen till Göteborgs universitet. Glöm inte att tacka ja till din plats senast den 28 juli!

Eva Wiberg, rektor Göteborgs universitet

AV: