Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Servicetekniker vid Campusservice Medicinareberget

Området för infrastrukturstöd har ett övergripande uppdrag att erbjuda kvalitativ och effektiv service till universitetets olika verksamheter. Tillsammans skapar vi attraktiva och professionella IT-, fastighets- och servicetjänster som möter Göteborgs universitets behov.
Området har drygt 350 medarbetare med bred kompetens och stor geografisk spridning. Campusorganisationen bildades 2013 genom ett sammanförande av olika verksamhetsdelar och befinner sig i en fas där samarbetet inåt respektive utåt är i fokus. Det finns idag fem olika Campus.

Campus Medicinareberget omfattar den del av Göteborgs universitet som är etablerat på Medicinareberget och utgörs av Sahlgrenska akademin, i anslutning till Sahlgrenska universitetssjukhuset.
Verksamhetsområdet omfattar de medicinska fakulteternas lokaler, men även delar av Naturvetenskapliga fakulteten.

Verksamheten inom Campusservice Medicinareberget består bland annat av två vaktmästerier samt en säkerhetsgrupp. Det är 14 personer som arbetar med att ge kärnverksamheten service och stöd. Personalen hanterar paket och post, säkerhetsrelaterade frågor, AV-teknik, lokalsamordning, reprotjänster och transporter av källsorteringsmaterial samt planerar för interna omflyttningar.
Viss service ges även till laboratorieverksamheter och kontroller av skyddsventilation görs kontinuerligt samt stöd ges i det systematiska brandskyddsarbetet.
Lokalerna består till övervägande del av kontor och undervisningslokaler samt forskningslabb. Utöver detta har vi 7 medarbetare som utför service till den Naturvetenskapliga fakulteten.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta tillsammans med servicesamordnaren för området och vara en kollega med övriga medarbetare inom Campusservice Medicinareberget. Som servicetekniker kommer du att utföra väldigt skiftande servicesysslor inom Campusservice.
Dina arbetsuppgifter kommer till största delen omfatta hantering av post- och paketförsändelser, att vara institutioner och andra enheter behjälplig med monteringsservice av möbler, uppsättning av hyllor, anslagstavlor, mm. AV-support i utbildningssalar, Allmän rondering av lokaler, SBA, och miljöarbete
Du kommer även att utföra visst underhållsarbete i lärosalar och i allmänna utrymmen. Arbetsuppgifter i form av administration och planering av projekt för flyttservice kan förekomma.
I arbetsuppgifterna ingår det även att utföra transporter av diverse försändelser samt att ha kontakt med hyresvärdar, entreprenörer och underleverantörer. Vissa arbetsmoment kan vara tunga och arbetskrävande. Du skall vara beredd att växa in i rollen som en viktig kugge i serviceverksamheten och bidra till en positiv utveckling av organisationen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lägst gymnasiekompetens, gärna kompletterad med andra för uppdraget relevanta utbildningar. Vi ser det som självklart att du har dokumenterad erfarenhet inom vårt verksamhetsområde, samt viss erfarenhet av fastighetsfrågor. Du har självklart arbetat i en serviceorienterad organisation.
God kunskap inom främst AV-teknik med praktisk erfarenhet från AV-teknik och liknande arbetsområdenär ett krav. Likaså god datorvana samt kunskaper i Officepaketet.
Periodvis är det viktigt att du kan hantera stor press under arbetet. Du ska ha förmåga att ta egna initiativ och att arbeta självständigt.

Du ska vara serviceinriktad, stor flexibilitet, fungera i ett högt arbetstempo och ha en hög grad av social kompetens samt förmåga att kommunicera med kunder och kollegor positivt, professionellt och på ett tydligt sätt.
Du tycker om att lösa problem och komma med idéer till förbättringar och genomföra dessa med kollegor samt vara beredd på att växa in i rollen som en viktig kugge i serviceverksamheten och bidra till en positiv utveckling av organisationen. Du ska ha goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och gruppens sammansättning av olika kompetenser

Anställning

Anställningen är tillsvidare på heltid, 100% med placering vid Campusservice Medicinareberget. Anställningen ska tillträdas snarast eller enligt överenskommelse. Provanställning kommer att tillämpas.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta Servicesamordnare Annika Freeman, tfn 031-786 51 57 eller annika.freeman@gu.se

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Göteborgs universitet är miljöcertifierat och arbetar aktivt för hållbar utveckling. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar universitetet till en bättre framtid. Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?