Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Hållbar matkonsumtion för klimat och hälsa - flaskhalsar och utvecklingsmöjligheter

Seminarium

Fjärde och sista seminariet i serien "Hållbar matkonsumtion för klimat och hälsa".

Mer information kommer i höst!

Datum: 2017-12-07

Tid: 16:30 - 19:00

Kategorier: Hållbar utveckling

Kontaktperson: Agneta Sjöberg

Sidansvarig: Webbredaktionen|Sidan uppdaterades: 2016-04-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://externarelationer.adm.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/kalendarium-detalj/?eventId=70136501213
Utskriftsdatum: 2017-11-21