Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Universitetet i media

Mediabevakningsföretaget Retriever utför en kontinuerligt uppdaterad sammanställning av hur Göteborgs universitet skildras i media.

Aktuella pressklipp

Musik utan gränser i sommarkvällen

[2017-07-27] Under hela sommaren anordnas "Musik i sommarkväll" i Kumla pastorats kyrkor. Skickliga musiker och sångare framför musikaliska guldkorn från många olika genrer.

[Sydnärkenytt]

Vecka 31: Mannen bakom låtarna "Born to Run", "Dancing in the Dark" och "Born in the USA"

[2017-07-27] Intima samtal och tidigare ej visat material när musikikonen Bruce Springsteen berättar om sina musikaliska influenser och avgörande ögonblick i karriären och i livet. Seriestart: Abba Svensk dokumentärserie från 2012 i tre delar.

[SVT Dokumentär]

Detta händer efter Löfvens ombildning Världen 2017-07-27 13.13

[2017-07-27] VIDEO | Som svar på Alliansens beslut om att väcka misstroendeförklaring mot tre statsråd efter säkerhetsläckan på Transportstyrelsen, avgår två av tre statsråd. Det meddelade statsministern Stefan Löfven på en presskonferens under torsdagen.

[Svenska Dagbladet]

Tång - ny maträtt på tallriken

[2017-07-27] Normalt sett är tången kanske något som vi tycker förstör våra dopp i havet. Men det finns anledningar att ta just ett dopp för att samla ihop mat till middagen i stället.

[Sveriges Radio Göteborg]

Statsvetare om Löfven: Oväntat drag - men skickligt

[2017-07-27] Statsministern ombildar regeringen efter Alliansens misstroendeförklaring. Två av de kritiserade statsråden avgår men en stannar. Det är oväntat men en skicklig lösning, menar statsvetaren Marie Demker.

[Svenska Dagbladet]

Statsvetare: Sannolikt att två ministrar får gå

[2017-07-27] Det är mest troligt att två av de tre misstroendeförklarade ministrarna kan få gå: inrikesminister Anders Ygeman (S) och infrastrukturminister Anna Johansson (S).

[Omni]

Rädslan för misslyckandet

[2017-07-27] 170710] Rädslan för att misslyckas är en av våra starkaste drivkrafter. Avgrunden som öppnar sig och adrenalinet som rusar, reptilhjärna som tar över och flykten som leder oss bort från faran.

[Alba]

Vibbar av tidigt 1900-tal

[2017-07-27] 170625] Göteborgs Remfabrik är ett arbetslivsmuseum i hjärtat av Gårda, ett stenkast från det s.k evenemangsstråket.

[Alba]

DN gratulerar: Katja Wik

[2017-07-27] Framgångarna med debutfilmen Exfrun gav regissören Katja Wik energi att fortsätt...

[Dagens Nyheter - Login]

Statsvetare: Det här händer om regeringen avgår

[2017-07-27] Statsminister Stefan Löfven har efter Alliansens misstroendeförklaringar mot tre ministrar fyra alternativ: Utlysa extraval, avgå utan extraval, avsätta alla tre ministrarna eller bara avsätta Anna Johansson.

[Omni]

Tidningar som symbol för media. Foto Carina Elmäng.
Sidansvarig: Webbredaktionen|Sidan uppdaterades: 2016-11-16
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?